hits

Elitepartiet Frp

Foto: Magnus Fröderberg/norden.org (CC BY 2.5 DK)

Frp har likt å fremstille seg som «for folk flest». I regjering har de avslørt seg som det de i virkeligheten er: et parti for eliten.

I helgen har Fremskrittspartiet landsmøte og stortingsperioden nærmer seg slutten. Det er på tide å gjøre opp status. Frp har i flere tiår snakket om hvordan de ville bedre eldreomsorgen, hjelpe utsatte grupper, satse på sykehus og velferd. Nå har de hatt makt i fire år, og hatt muligheten til å gjøre noe av det de har snakket om. Men hva skjedde? Hva prioriterte Frp?

I denne perioden har regjeringens viktigste prioritering vært å kutte skattene. Men der Frp tidligere har sagt at de ville senke skattene for folk flest, er fasiten at det er de rikeste som har stukket av med de største skattekuttene. Der vanlige folk sitter igjen med ti kroner dagen, har de tusen rikeste fått 800.000 kroner hver i årlige skattekutt. Samtidig som regjeringen har senket skattenivået med 21,4 milliarder kroner har mange opplevd å bli utsatt for smålige kutt.

Her er noen eksempler på Frps forskjell på liv og lære:

Eldrepartiet som forsvant

Dagen før landsmøtet stilte Siv Jensen opp sammen med Erna Solberg i Dagsrevyen for å skryte av at de kutter skatten til pensjonister. Bakgrunnen er at pensjonistene i år vil tape kjøpekraft for tredje år på rad.

Problemet er at Frp nok en gang svikter de eldre med lave pensjoner. Dette løser heller ikke problemet med underreguleringen av pensjonene. At de tyr til dette grepet utenom den normale budsjettprosessen tyder på at de skjønner at de har en dårlig sak overfor pensjonistene, og at de begynner å bli desperate før valget.

Og når Siv Jensen i talen til årets landsmøtet snakket om alt de skal gjør emed eldreomsorgen er det greit å huske hva frp lovte for fire år siden. Da ga Siv Jensen de eldre tre klare løfter for eldreomsorgen fra Fremskrittspartiet. For det første skulle staten overta betalingen av sykehjemsplasser, dobbeltrom skulle bli billigere og det skulle innføres bemanningsnorm.

Det endte med et fislete forsøk som få kommuner ønsket å være med på. Det ble så ille at Carl I Hagen kalte det «håpløst». Når det gjelder dobbeltrom så har finansdepartementet selv innrømmet at kommunene kunne bruke ordningen til å spare penger. Og regler for bemanning har endt med stadige utredninger og frivillige standarder.

Som om ikke det var nok, har regjeringen bestemt seg for å nekte pensjonister som trenger det utbetalingsslipp for pensjonen sin på papir. Tusenvis av eldre protesterer, men Fremskrittspartiet er ikke villig til å høre.

Mange eksempler å ta av

I helsesektoren har sykehusene har måttet ta ostehøvelen fatt på grunn av effektiviseringskutt. Da statsbudsjettet for 2017 ble vedtatt måtte sykehussektoren kutte med utrolige 600 millioner kroner mer enn det som allerede var foreslått av regjeringen. Samtidig passet Siv Jensen på at statsministerens kontor slipper «effektivisering og avbyråkratisering». Hvorfor? Fordi de ikke vet konsekvensene av kutt.

Mener regjeringen at kutt i sykehus er null problem, mens å ta fruktkurven på statsministerens kontor er veldig vanskelig?

Samtidig må nå de virkelig trenger det, og før hadde gratis fysioterapi, betale for det. Det gjelder folk med veldig alvorlige tilstander. Det kan være utviklingshemmede med alvorlige motoriske forstyrrelser, folk som trenger å bytte organer, brannskadde, kreftpasienter, eller folk som må trene seg opp etter lange sykehusopphold.

I arbeidslivet har usikkerheten for folk flest økte da Fremskrittspartiet svekket arbeidsmiljøloven. 1. juli 2015, og åpnet for at flere kan bli ansatt midlertidig. Frp har også gjennomført endringer som gjør at sjefen kan be ansatte jobbe lengre dager eller mer per uke uten overtidstillegg og de har tatt feriepengene fra arbeidsløse. På toppen av dette har regjeringen innført skatt på å miste jobben.

I løpet av de siste årene har tallet på barn i fattige familier fortsatt å øke. Nylig fikk vi vite at nesten 100 000 unger bor i familier som er fattige. En av årsakene er at barnetrygden ikke har blitt oppjustert på tjue år. «Det er en skam» sa Solveig Horne om den manglende oppjusteringen av barnetrygden da frp var i opposisjon. Siden da har barnetrygden økt med 0 kroner.

Direktørlønninger og avgiftslette for Porsche

Alt dette mens de på toppen har fått mer. Det ble lønnsfest for direktørene da Frp opprettet selskapet de kalte «Nye Veier». Snittlønnen for de åtte direktørene i statens selskap er 1,4 millioner kroner. Med Frp i Samferdselsdepartementet har man sløst med fellesskapets penger på flere direktører og høyere lønninger.

Selv ikke når det gjelder bilavgifter klarer Høyre/Frp-regjeringen å la være å skape forskjeller: De har til og med gjort luksusbiler mye billigere. Blant de ti bilene som får mest i avgiftslette finner du ingen biler under 1,7 millioner kroner. Luksusbilen Porsche 911 Turbo S fikk 200 000 kroner lavere avgift i statsbudsjettet for 2017. Dette er ikke akkurat biler folk flest har råd til.

I Fremskrittspartiets snart fire år i regjering har penger og makt blitt flyttet fra folk flest til landets rikeste eliter.

Det er dette som er det sanne ansiktet til Fremskrittspartiet.

 

52 kommentarer

Takk for dette innlegget! Jeg er svært kritisk til FrP. Det viser seg at det å gjennomføre valgløfter er vanskelig når en blir fristet til å ta mer makt og penger til seg og sine. På tide med et regjeringbytte!

Skjønner du hva du er i ferd med å forårsake nå, Lysbakken? Alle FrP'ere kommer til å sette Grandiosaen fast i halsen, og det selv før de har tatt den opp av utegrillen! Tenk på folkehelsa, Audun!

Anti-korrupsjon

Anti-korrupsjon

Blomster-Ole, sånne kommentarer gjør alt for å avsløre hvor høgg-teite dere ekstremister på venstresiden er. Folk leser de infantile kommentarene deres, og vemmes!

Finnes det ingen retorisk anstendighet FORUTEN barnslige oppgulp?

Pisspreik fra ende til annen!

Uansett hvem som sitter i regjering viser det seg at det enkelte partis politikk er vanskelig å gjennomføre fullt ut.

Dette fordi ALLTID får kunstige regjeringssammensetninger som feks - FRP/H med støtte fra V/KRF eller AP/SV/SP. Dette blir en hverdag preget av kompromisser for alle.

I praksis er dette ikke demokrati - vi som stemmer vet ikke hva vi får til slutt!

Generelt sett er alle parti preget av å IKKE drive politikk men kompromiss løsninger. Dog er faktisk FRP og tildels H de eneste som er klare på FREMTIDEN for Norge ift innvandring. De er de eneste som tilsynelatende tar lærdom av det som skjer ellers i Europa hvor de har tillatt en KRF-SV-AP-MDG tilnærming til innvandringspolitikken. Dette utelukkende for å være populitisk mot innvandringsmiljø - hva ellers skal grunnen være?

Sv er et lite klovneparti for rabiate narsissister.

He, he - jeg er ikke sikker på om alt dette hadde passert VG og Dagbladets nye Sannhetsministerium. Normalt pleier sosialister å håne FrP for at det er folk med lav utdanning og trygdede som stemmer på partiet. Arbeidsfolk og folk som trenger hjelp fra storsamfunnet.

Sniffe lim og skrive kronikker er sjeldent en god kombinasjon! Bare sånn til ettertanke:)

Lysbakken. Vet du ikke hvem eliten er? Vet du virkelig ikke hvem kompisene og den politiske omgangskretsen din er? Jeg kan nevne noen familienavn for å minne deg på det:

-Gerhardsen

-Brundtland

-Harlem

-Stoltenberg

-Støre/Jøtul

-Tschudi, vennen til Støre.

-Mangemillionær-klubben LO

Du burde bare holde kjeft. Du var med å r*vkjørte Norge i åtte år og dere gjorde ingenting av det dere klager over

Igjen glimrer Lysbakken med sin manipulasjon av tall.

La oss leke litt.

Lysbakken, hvis du regner i kroner og øre så vil de som tjener mest få mest i skattelette, men sannelig må de også betale mye mer. Vet du hvor mye de rike betaler mer i skatt hver dag enn de som ikke er rike?

Dette regnestykket vil være legitimt når du fokuserer på kroner og øre.

Deretter over til litt fakta.

1. Inntekskatten er senket

- dette betyr at alle med inntekt i Norge fikk lik skattelette i prosent

2. Selskapsskatten er senket

- dette betyr at alle selskap fra 1 til x antall ansatte har fått skattelette

3. Formueskatten er senket

- dette betyr at alle med formue, fra en pensjonist med kun nedbetalt hus til Røkke himself har fått skattelette. (Igjen, i prosent er den lik for alle)

4. Utbytteskatten er økt.

- dette betyr at det er mindre lønnsomt for de med store overskudd(de rike) til å ta midlene utav selskapene.

Det er sjokkerende at en stortingspolitiker, som deg Lysbakken, ikke kan dette.

Ellers har det vært lovnader som ikke har blitt overholdt ja, men så var det det berømte glasshuset da.

Hvordan gikk det med Soria Moria og 88 løftebrudd, løftene kom jo fra alle partiene i daværende regjering? Nevner blant annet 12500 sykehjemsplasser osv...

Når Finansdepartementet innrømmer at kommunene kunne bruke pengene som skulle gå til billigere dobbeltrom til å spare på andre områder, så burde jo du bli glad.

For du har selv sagt at du er imot tvang mot kommunene....

Lysbakken glemmer som vanlig å nevne hva man beregner skattelette av. En som har industrillnn på 400 og en som har lederlønn på 800 får selvsagt forskjellig feks skattelette fordi det regnes i prosent. Prosent blir jo det eneste rettferdige fordi du da betaler i forhold til hva du tjener og ikke en fast kronesats.

sosialister liker ikke at folk har valgfrihet for da velger de kanskje ikke sosialisme som funker helt til man har brukt opp andres penger.like muligheter kommer foran likt resultat :)

Hater riksklysa Lysbakken

Hater riksklysa Lysbakken

Da kunne jo Riksklysa Lysbakken svare på hvem som rammes av alle hans avgifter som han skal fikse om han kommer i regjering igjen.....rammer det de svake eller de rike? vi vet svaret....ingen rike bryr seg om usosiale avgifter, men de som intet har gjør..små barnsfamilier, alene mammaer minste pensjonister etc....

Håkon Winther

Håkon Winther

Latterlig blogg innlegg som kommer fra en som daglig ødelegger hverdagen til nordmenn flest.

Det finnes ikke en eneste person på Stortinget som bør snakke høyt om eliten ditt og eliten datt.

Lyseebakken,en oppblåst,arrogant,korrupt klyse som er "fører"for det mest elitistiske,kvasiintellektuelle partiet i Norge

La den manne hvile i fred...

Hei Audun.

Betyr det at med min inntekt på 99 000 (2015) og (150 000) (2016) at jeg tilhører eliten eller er det at jeg stemmer Frp som gjør at jeg er i eliten? Takk.

Audun Lysbakken

SV et parti for de evneveike, ja med andre ord folk som deg.

Antisosialist

Antisosialist

Gammelsosialisten Lysbakken vet ikke hva han snakker om. Han er fjernstyrt av en syyyk ideologi, Karl Marx. Det er ikke sunn fornuft som styrer hjernen, det er hva han har lest i Karl Marx kommunist-teorier.

Man kan vel si at SV er elitepartiet, for det er bare de søkk rike som har råd til å leve med de skattene og avgiftene som SV vil påtvinge folket.

SV ødelegger ABSOLUTT ALT, det ingenting positivt i det hele tatt, bare mer skatt og avgift, mer innvandring, mer statsregulering og kontroll.

BARE NEGATIVT.

Med FrP så er politikken tilpasset for folket, og ikke for staten.

Har du glemt hva dere lovte da dere skulle inn i regjering ? Avskaffe fattigdommen i Norge. Dere klarte det ikke etter 8 år, det ble heller flere.

Når vi snakker om tall

Når vi snakker om tall

4%.

For mye for SV.

Ha det bra.

Jenteforsvarsklubbene er vel de eneste som vil savne dere.

Lysbakken, du er sammen med Bjørnar Moxnes den største tullingen i hele landet.

Tror egentlig ikke på at du innerst inne står inne for all idioten fu spyr ut.

Lysbakkens løsninger?

Bevilge penger til sine venner på tvers av gjeldende regler. Gå inn i en krig i lag med USA & Co?

Militæret ble rustet opp så landet i alle fall hadde en fair sjanse om nødvendig.

Ingen budsjettkutt med SV i regjering, eller erindrer jeg feil?

Dobbeltrom var et ukjent begrep i hans tid. Bassengene fløt over. Kreftsyke fikk sin medisin. Helsekøene forsvant ved et trylleslag. Lista er sikkert lenger. Ja stem på Lysbakken.

For et rasshøl.

Eliten holder til på venstresiden og har styrt media og enkelte politikere fra venstresiden som har ødelagt landet vårt med muslimiseringen. Denne eliten har hatt sin storhetstid og blir nå overtatt av ytterste høyre som til slutt etter den tredje verdenskrig får orden på landet igjen.

Eliten består av politikere fra venstresiden, media og AFA eller Antifa. Alle disse truer høyresiden med vold og uthenging fordi de ikke har samme oppfatning som de selv.

Bjarne Sørensen

Bjarne Sørensen

Normalt gidder jeg ikke å kommentere sånn innlegg, men for Lysbakken skal jeg gjøre ett unntak... FRP Partiet for eliten.. ja mulig det... og du er jo ikke en del av dem... Hva så med SV: Partiet for ????... Her er det mange muligheter.. men kan ikke ikke finne noe som er positivt....idoioter, undermålere, lite intelligente, egoister, uten evne til å se følgene av egen politikk.... mulighetene er mange...

Nå er det jo flere direkte feil i dette innlegget fra Lysbakken, så det sier jo det meste om retorikken fra den kanten. Jeg skjønner bare ikke at man kan stå rakrygget, lyve folk rett opp i ansiktet og så være tilfreds med seg selv? Nei, Lysbakken, dette var et innlegg av ypperste lavmål. Eller er det slik at du skriver hva du faktisk trodde skulle skje med FrP i Regjering? I så fall må jeg opplyse om at du tok grundig feil....

Pass på Lysbakken. Det er "Frp-Eliten" sine penger du baserer alle dine løfter på...

Hva skal dere gjøre når det går tomt for elitens (other peoples) penger?

Når det passer best slik, beskrives Frp som partiet for tullinger med lav eller ingen utdanning, trygdemottakere, tapere, sinte hvite menn osv, og i neste øyeblikk er de elitepartiet. Jeje ...

Vi har fått en voksende middelklasse, som Lysbakken selv tilhører, som gnåler uten stans om skattelette til de aller rikeste, de som eier og skaper arbeidsplasser. Selv skaper de ingenting. De har bare fått råd til et større forbruk.

Det er Lysbakkens egen middelklasse som suger til seg rikdommen, og som kjøper bolig nummer to som de kan leie ut til ungdom og den stadig fattigere arbeiderklassen. Så subsiderer de middelklassens Tesla som finansieres ved å legge høyere skatter på fattigfolk som ikke har råd til elbil eller begge deler. Fattigfolk blir flådd i bomringen rundt Oslo, mens politikere fra SV, MDG og AP utgiftsfører taxi til jobben fordi det ble for mye snø for elbilen. Jeg betaler over 30 000 i året i bompenger og piggdekkgebyr til Oslo for å kjøre Europaveien forbi Oslo og hente ungene som bor på motsatt side.

Jeg har hatt 50% nattstilling i helsevesenet i 15 år, men har klart meg fint på grunn av godt tilgang på ekstravakter. Under de rødgrønne kom det plutselig lovpålagt hviletid selv etter en hvilende nattevakt. Da forsvant mange av ekstravaktene, og også overtidsvaktene. Man kan ikke en gang jobbe kveldsvakt etter en hvilende nattevakt.

Så fikk jeg plutselig lovpålagt rett til større fast stilling dersom jeg jobbet en viss prosent over min faste stilling. Da forsvant resten av ekstravaktene, for helseforeataket vil jo ikke risikere å bli sittende med personale som kommuner og bydeler ikke vil betale for. De kommer jo med stoppeklokka og måler hvor lang tid beboerne bruker på dass, for om mulig å skjære ned på personalfaktoren. Politikerne skjønner tydeligvis ikke at når en beboer dør, så er vi plutselig for mange ansatte, og at det derfor er behov av mindre stillinger og fleksible ansatte.

Det kom også et enormt krav til rapportering, dokumentasjon, avviksmeldinger osv. osv., så nesten over natta ble det mindre tid og ressurser direkte til beboerne. Vi må gjøre mer kontorarbeid, og det har gått på bekostning av turer med beboere og annet sosialt.

Det er lenge siden vi har hatt et arbeiderparti og en arbeiderbevegelse i Norge, og selv SV kommer til kort der. De driver bare med verdispørsmål og symbolpolitikk. Det nærmeste vi kommer er Rødt og FrP.

Torgeir Olsen

Torgeir Olsen

Her tar du nok feil. Se kommentarfeltet fra tydelig sinte og usaklige Fremskrittpartivelgere. De er nok representative for mange av velgerne til FrP. Neppe eliten. Eliten tilhører stort sett Høyrevelgere dersom du kan kalle noen for elite. Ikke bra uttrykk etter min mening. FrP velgere har ikke forstått at venstresiden som støttes av fagbevegelsen faktisk kjemper for de fleste FrP velgerenes interesser/rettigheter og at høyresiden som støttes av f.eks. NHO og Stein Erik Hagen stort sett støtter arbeidsgiverenes interesser.

Ekstremistene på venstresiden gjør som vanlig i venstreside stil å angripe folk fremfor å argumentere i kommentarfeltet.

Du skal belære alle nordmenn om hvordan vi skal leve som selv aldri har hatt fast arbeid.Sivilarbeider og to sommerjobber som "journalist" i Klassekampen er ikke mye å skryte av. Etter det har du hatt sugerør inn i statskassen. Nå hever du millionlønn på Stortinget. Og så snakker du om at Frp består av rikinger!

Er flau å være bergenser når du åpner munnen og serverer så mye vrøvl som du gjør.

Hilsen pensjonist fra Bergen

Alt det Lysbakken beskylder Frp for, er hans parti SV minst like skyldig i gjennom sine åtte år i regjering.

Under SVs åtte år i regjering ble det størrre forskjeller mellom folk, fattigdommen økte og særlig barnefattigdommen, mens direktørene i staten ble stadig rikere og fjernet seg stadig lengre fra folk flest.

Så Lysbakken har gode poenger, det er ikke det, men det ksates stein i glasshus når han selv er nøyaktig like dårlig på samtlige punkter som Frp.

Det er vel også derfor SV ligger og snuser på sperregrensa - de lover mest, men innfrir aller minst når de har sjansen:

Fredspartiet som gikk til angrepskrig i Libya med katastrofalt resultat.

Likestillingspartiet med fire kritthvite dresskledde herrer i ledelsen.

Multikulturpartiet som gjør sitt beste for å parkere sine egne flerkulturelle kandidater.

Sosialistpartiet som administrerte tidenes økning i barnefattigdom.

Miljøpartiet som administrerte en jevn økning i utslipp av Co2

Dugnadspartiet hvor man tar av felleskassa for å gi til sine egne partikamerater.

Alt er feil med SV, og ingenting tyder på at de har innsett det og endret kurs.

Rødt kommer til å gå forbi SV til valget, for de har i det minste en slags substans.

Det er min spådom.

Lysbakken,utgangspunktet her var jo egentlig arbeiderbevegelsen. Både dere og ap har glemt dette... Var selv medlem i Su på nittitallet, Bård Vegard ville starte opp en "avdeling med håndtverkere" etter en samtale vi hadde på Peppes i Tønsberg i 93.... Selvsagt ble dette glemt! Han og jeg sankket mye og lenge rundt dette.

Faktum er at venstresiden har glemt sitt utgangspunkt i tradisjonell arbeiderbevegelse. Sv og ap har en opplagt distanse til dagens arbeidere. Partiene er gjennomsyret av akademikere og broilere.

Bare et lite tips til SV:

Om det på død og liv skal benyttes dressjakke, så bør det ikke være dressjakke av type "eiendomsmegler" - denne feminine korte dressjakka som hos de feste av oss gir assosiasjoner til miljøer hvor penger og inntjening er det viktigste her i livet.

Denne dressjakka, kombinert med de sedvanlige snabelskoene er et klassisk antrekk for eiendomsmeglere, og et klart signal til alle andre om å holde seg unna vedkommende, for her er det ekstremt lite å hente, rent intellektuelt sett....med mindre du lurer på boligprisene...men til og med på sitt eget fagomrde tar vedkommende selvfølgelig skammelig feil som vanlig.

Så igjen, SV - legg av med den meteroseksuelle kvinnedressen, det er et pinlig skue!

Det er vel få partier som omfavner byråkratiet og " elitistisk" selvgodhet som det SV gjør! Alminnelige mennesker derimot kan de skalte og valte med som de vil! Nei til SV fra folk flest, for denne sekten gjør menneskeheten vondt!

Scott Johansen

Scott Johansen

At SV omfavner byråkratiet og en sterkt statlig styring hvor SV påtvinger landets befolkning store traumer for å påtvinge dem sin ideologi er det ingen tvil om. Og dette partiet ar også vært bevistløse når sterke økonomiske krefter har fått enorme sugerør ned i statskassen, kamuflert som velferd.

http://steigan.no/2014/11/04/barnevern-er-blitt-big-business-under-de-rod-gronne/

Typisk SV- mine foreldre var arbeidere, levde nøkternt, men ble flådd av Aps og SVs skattepolitikk. Dvs, spesielt SV belønner de som har levd et uansvarlig liv, brukt alt og krever at alle andre skal betale for deres egen elendighet. Slik er det også for meg- jeg har jobbet siden jeg var12 år, tatt utdanning, jobbet og levd nøkternt. SVs politikk er med på å flå meg selv om jeg ikke er rik. Dette sammen med SVs innvandringspolitikk gjør at SV er det partiet jeg misliker mest. Gærninger hele gjengen etter min mening

da må vel sv være partiet for landsvikere

presidentduden

presidentduden

LA SV hvile nå i dette valget og komme langt under sperregrensen der de hører hjemme. jeg vil aldri stemme sv og lysbakken...glem det... mannen må nok være mere intelligent enn som så.

Enkel skapning

Enkel skapning

Eliten..det er ledelsen i AP, SV.

Dere fikset ikke særlig mye for de med lav inntekt da dere styrte i 8 år. Forskjellene minsker, skrøt rødsiden da de rikeste fikk litt mer skatt. De fattige forble fattige. Da betyr det svært lite at forskjellene minsker.

Sorry, jeg nekter å stemme på dere. Dere sløser for mye.

Selv om jeg er fattiig på penger ( minstepensjonen, vet du...ikke mye å skryte av), så lider jeg ikke av misunnelse ang " eliten". Jeg er ærlig nok til å innrømme at jeg også ville likt høy inntekt :) Da kan jeg jo ikke surne og klage og være misunnelig på dem som har det. Eller stemme på noen som ikke tåler at noen tjener mer penger enn gjennomsnittet.

Anne K.Hansen

Anne K.Hansen

Lysbakken du snakker som om Frp sitter alene i regjering. Om så var kunne noe vært på sin plass.Men dessverre er hylepartiene Krf og Venstre der og stagnerer det meste. Lysbakken -du og ditt parti er en skandale for Norge med tanke på fremtiden. Det har vært forferdelig å høre på deg og hylingen din!

SV når ikke Frp opp til anklene engang når det gjelder å være for folk flest. SV ilag med AP,Venstre og Krf fører en skremmende politikk overfor egne borgere med sin overnaive innvandringsliberale politikk.Frp bryr seg faktisk også om egne borgere og fremtiden vår men det gjør ikke SV. SV og Lysbakken rakker ned på egne borgere som er realistiske og fremtidsrettet!Frp bryr seg om å hjelpe folk som er i stor nød i sine nærområder.SV stritter imot og vil heller forskjellsbehandle dem ved å la noen av dem få det fordyrende vinnerloddet.De noen er altfor mange i lille Norge og utgjør svimlende kostnader,-kostnader som kunne hjulpet så enormt mange flere i sine nærområder. Uansett hvor rett Frp har så vil de rakkes ned på nettopp fordi de er Frp. Så Lysbakken gå noen runder med deg selv og SV før du hakker på Frp! Du og ditt parti har langt å gå!!!

Ynkelige og feige sosialisten A.Lysbakken som ikke engang greier og ta et oppgjør med all kvinneundertrykking

i det muslimske miljøet i Norge...!

Muslimske kvinner og jentebarn som blir påtvunget hijab,burkini osv. av den muslimske mannen/miljøet,

kvinnene får ikke engang være i samme rom som mannen i moskeen.!!!

SV er et parti for tapere og mennesker uten ryggrad.

Da er vi fremme

Da er vi fremme

Frp er de sintes parti.for mye sol,alt for mye alkohol.

Frp burde bli en pub.

Antisosialist

Antisosialist

Ser ut som du fikk ÈN støtte-kommentar Lysbakken.

Du kan ryke og reise, vi ønsker ikke flere sosialister i Norge, den tiden er forbi.

Stå på Audun, du gjør en kjempejobb for SV (med å holde SV under sperregrensen)

Audun er tøff som tør å tale Roma midt imot.

Ei raud rose er herved sendt.

Ernest Beerhunter

Ernest Beerhunter

Påfallende at de som bidrar minst ønsker mest sosialisme

Hva kommer SV (og Ap) til å gjøre med en gang dersom de kommer i regjering. Øke skatter og avgifter, øke skatter og avgifter. Det er deres svar på alt tydeligvis.

Når NAV'erne opplever at FRP øker byråkratiet, innfører stadig høyere avgifter, reduserer skattene til de rikeste,innfører flyseteavgift, øker bom-avgiftene, så mener de at det er godt for deres økonomi!! Maken til lojalitet skal man lete lenge etter!! De er nok stolte over at partilederen deres får kjøre i flott, sort bil!

Typer som Lysibakken (og ja det er toget)kan være i ferd med å ødelegge land etter land i Europa med sin verdipjattpopulisme ... og uansvarlige politiske løsninger....

Måtte han falle langt under sperregrensen. FRP og regjeringen har gjort en god jobb og ministerene er hel ved.

Synes venstresiden er litt smålige når de snakker om skattelette til "de rike". De fleste såkalte rike er mennesker som jobber mange timer hver dag, og verdiene deres er stort sett bundet opp i bedrifter / arbeidsplasser. Skal disse arbeidsplassene få ekstra skatt, dvs formueskatt, er det selvfølgelig at dette reduserer konkurranseevnen. Denne type ekstraskatt vil også ramme berdrifter med marginal inntjening.

At Lysbakken våger å åpne munnen for å kritisere andre sier jo mest om han selv. Hvem tror du at du er Lysbakken?

Ikke alle har glemt din tid i regjeringen..rødgrønne.

Der vi opplevde svik og løftebrudd som blir vanskelig å slå av andre regjeringer utenom at dere selv kommer i regjeringsposisjon igjen med samme laget......

Skriv en ny kommentar